חווית שירות אחרת ממה שרגילים, כבר פעם שנייה משתמשת בשירותיהם וזה פשוט תענוג. דור והעובדים עם תודעת שירות גבוהה מאוד,... דור רספונסיבי ונחמד בטירוף וגם העובדים. כמו שכתבתי לדור היום אחרי ההדברה - לא האמנתי שאני אהנה מהדברה.ובלי קשר לשירות - בפעם הקודמת לא ראיתי נמלים וג'וקים מעל לשנה ועכשיו הזמנתי אותם שוב אחרי שיפוץ וזה אומר הכל... ממליצה בחום.קראו עוד
זו כבר פעם שניה שאני משתמשת בשירותים של דור!!! הפעם הראשונה הייתה ב2019 ועכשיו, הוא והצוות שלו סופר מקצועיים, יעילים... ישרים הגונים ומשתמשים בחומרים באיכות הטובה ביותר, ישנה אחריות לשנה והם מאד אכפתיים כלפי הלקוחות. ממליצה בחוםקראו עוד
דור מקסים ומקצוען. הסביר לי מה עלי לעשות מראש והגיע בול הזמן (ועזר לסדר כמה דברים שנשכחו בלי לעשות מזה עניין). תקתק את... הבית והיה זמין לשאלות אחרי ותוך כדי.זו הפעם השניה שהוא מדביר אצלנו אז גם קל לנו מאוד להגיד שהוא עושה עבודה איכותית שמחזיקה הרבה זמן. ובנוסף להכל הוא פשוט סופר נחמד.מומלץ ממש!קראו עוד
אין על "מזיקיס" של דור. מקצועי, אחראי - תמיד מגיע בזמן שנקבע ומעדכן, הוגן (לא יגיע אם אפשר לנסות לפתור את הבעיה עצמאית... קודם כל) ובסופו של דבר גם פשוט יודע את העבודה. פתר לנו מספר בעיות בהצלחה. מומלץ בחום.קראו עוד
מזמן לא נתקלתי בשירות כל כך ישר, מקצועי ואמין. דור בחור אדיב, ענה על כל השאלות שלי בסבלנות, הגיע בזמן, עשה עבודה טובה... ובאכפתיות. בדרך כלל אני לא נוהגת לרשום ביקורות באינטרנט, אבל הפעם החוויה הייתה כל כך חיובית וטובה שביקשתי ממנו לינק ששם אוכל לכתוב ביקורת.כן ירבו!קראו עוד
מדובר בחבר'ה מקצוענים, נעימים ואמינים מאוד.הם תמיד זמינים לכל שאלה, לפני ,והכי חשוב, אחרי מתן השירות.לדור חשוב תמיד... שנצא מרוצים.זו הסיבה שאנחנו לקוחות שלהם כבר כ 5 שנים וממליצים עליהם לכל מי ששואל אותנו.קראו עוד
מקצוען אמיתי. עשה אצלי הדברה במחסן לפני כשנה, והציל לי את הסחורה. הגיע אתמול, כרגיל בזמן, ועם חיוך, להחליף... רעלים.השתמשתי בו גם להדברה השנתית בבית, הדברה ירוקה שאינה מזיקה לשני הכלבים שליקראו עוד
דור הגיע עם הצוות שלו תחילה כדי לבחון האם אכן מדובר בבעיית טרמיטים, כבר זיהיתי שהוא מקצוען אמיתי. את הפגישה הזמנתי... אונליין כך שזה שירות מהיר ונוח. דור הגיע בזמן ופתר לי את המטרד הנוראי. מומלץ בחוםקראו עוד
חוששים שאתם צריכים לבצע חיטוי קורונה? היה בביתכם חולה מאומת? האם בכלל צריך לחטא משטחים קשים? עוד על חיטוי קורונה.
אמל”ק: חיטוי קורונה יאפס את המצב – מתאים אם נמצא חולה מאומת, לא מתאים כדי להתגונן באופן כללי מהקורונה. כדאי לבצע חיטוי קורונה כמה שיותר סמוך לגילוי הקורונה על ידכם. מחיר חיטוי קורונה הינו החל מ- 250 ש”ח
הדברת טרמיטים בחולון
נתקלתם בטרמיטים ואתם מרגישים אבודים? רוצים לדעת כיצד מזיקיס מטפלים בטרמיטים? האם אפשר לבצע הדברת טרמיטים ללא קידוח? לקריאה נוספת על הדברת טרמיטים ומניעתם
אמל”ק: טרמיטים פועלים שנים עד שרואים את הנזקים שלהם בפועל – מצאתם סימן לטרמיטים? זמן טוב לעשות הדברה. מחיר תלוי בגודל הדירה – החל מ 29 ש”ח למ”ר. אחריות ל – 5 שנים.
הרחקת יונים בחולון
איך מרחיקים יונים מהגג? כיצד מבוצעת הרחקת יונים מהגינה? האם יש דרך להרחיק את היונים מהמרפסת?
אמל”ק: ישנן שיטות רבות לבצע הרחקת יונים אך השיטה הטובה ביותר היא התקנת רשת יונים, שימוש בדוקרנים ובכלל מחסומים פיזיים ופחות שימוש באמצעים אחרים. רוצים לדעת מהן כל השיטות להרחקת יונים?
הדברת ג’וקים בחולון
רוצים לדעת עוד על ההבדלים בין התיקן האמריקאי לגרמני? כיצד נפטרים מתיקנים? כיצד מזיקיס מדבירים את התיקנים אצלכם? לקריאה נוספת לחצו כאן.
אמל”ק: אחריות שנה לג’וקים, יציאה מהבית לשעה (תינוקות בע”ח ונשים בהריון ל 6 שעות), ריסוס בחומר שנקרא “דרקר” ושימוש בג’ל ובפתיונות בהתאם לצורך)
הדברת נמלים בחולון
רוצים לדעת עוד על ההבדלים בין הנמלים השחורות לנמלי האש? למה נמלים נמשכות? וכיצד נפטרים מנמלים במטבח?
כיצד נפטרים מנמלים? כיצד מזיקיס מדבירים את הנמלים אצלכם? לקריאה נוספת לחצו כאן.
אמל”ק: אחריות חצי שנה לנמלים, יציאה מהבית לשעה (תינוקות בע”ח ונשים בהריון ל 6 שעות), ריסוס בחומר שנקרא “דרקר” ושימוש בג’ל ובפתיונות בהתאם לצורך)
הדברת פשפש המיטה בחולון
כיצד נפטרים מפשפשים ובמיוחד מפשפש המיטה? מה היא שיטת ההדברה בחום לפשפש המיטה של מזיקיס? האם עלי לזרוק את המזרון או את בסיס המיטה? לקריאה נוספת לחצו כאן
אמל”ק: אחריות שנה לפשפש המיטה, יציאה מהחדר הנגוע ל – 6 שעות (יש אפשרות ללא רעלים כלל), טיפול בחום בממוצע למשך 90 דקות, שימוש בחומר הדברה בשם “סנטור” ואפשרות לקנות כיסוי מזרון נגד פשפש המיטה לכל החיים בהנחה!
הדברת חולדות | לכידת עכברים בחולון
איך חולדה מצאה את דרכה אל ביתכם? מה המדביר עושה בפועל כאשר הוא אצלכם? למה עכבר או חולדה נמשכים? רוצים לדעת את 7 הכללים איך להדביר חולדות – לחצו כאן
אמל”ק: מצאתם קקי של מכרסם או שמעתם רעש? נגיע, נבחן את כל האפשרויות ונחליט על מלכודות או רעלים (כל מקרה לגופו). אחריות 3 חודשים להדברת חולדותעכברים, שימוש במלכודות קפיץ שהורגות במקום ורעלים מסוג “דיפה מורין” (פסטה ירוקה) בעלת הרעילות המשנית הנמוכה ביותר.
הדברת פרעושים בחולון
לא בטוחים אם אתם נעקצים מפרעושים, פשפשי מיטה או יתושים? למה בפרעושים צריך להשתמש במג”ח? (I.G.R)? קודם מטפלים בבעל החיים או בדירה? לקריאה נוספת על פרעושים ומניעתם
אמל”ק: אחריות חצי שנה לפרעושים, יציאה מהבית לשעה (תינוקות ונשים בהריון ל – 6 שעות, בע”ח בין 6-12 תלוי בבע”ח ובגודלו), ריסוס בחומר שנקרא “אדמירל סופר” בתוך הבית ו”אימפקט” מחוץ לבית.
הדברה בחולון – איך להיזהר ממדביר ללא רישיון
אנו מבעים גם הדברות יתושים, הדברת טרמיטים, עש המזון דג הכסף ועוד סוגים רבים – למחירון המלא
איחרנו להדברה בחולון? ההדברה חינם!
אנחנו מכבדים את הזמן שלכם ולא רוצים שתחכו לנו.
אנחנו מעדיפים לחכות לכם.
אז במקום לקבוע איתכם בין 8:00-10:00 אנחנו קובעים לטווח של חצי שעה (שעה במקרים קיצוניים).
איחרנו? (אל תשמחו זה קרה רק פעמיים בשמונה שנים האחרונות) ההדברה חינם!
סיבה נוספת לבצע איתנו הדברה בחולון היא החומרים שאנו משתמשים בהם והשקיפות שבהם הכל מבוצע.
היום מסתובבים המון חומרים חלקם מורשים להדברה תברואתית (הכוונה להדברה בבית) וחלקם אסורים (עוד בסרטון שלי עבור מידרג על הדברה ירוקה >>).
אתם תדעו מראש באיזה חומר נשתמש, מה הריכוז (לאלה שזה ממש מעניין אותם), כמה זמן עליכם להיות מחוץ לבית, כיצד להכין את הבית ועוד דברים שצריכים לדעת לפני שמזמינים הדברה לבית.
סיבה שלישית לבצע הדברה בחולון
לא תצאו הכי מרוצים שבעולם – כספכם יוחזר בחזרה.
חשוב לנו יותר מכל שתהיו מרוצים גם מהשירות שתקבלו וגם מהתוצאות.
נותנים אחריות ולא אחריות עם כוכבית להדברה בחולון
סיבה רביעית – אחריות עם כוכבית זאת אחריות שנותנות הרבה חברות הדברה שמבצעות הדברה בחולון, הן גובות עלות נוספת עבור הגעה (בתקופת האחריות). אצלנו זה ממש לא מקובל.
מעבר לזה אנו נתקשר אליכם כמה חודשים לאחר ביצוע ההדברה כדי לשאול בעצמנו אם הכל בסדר ואם לא נותרו עוד מזיקים בביתכם (כן, אנחנו בודקים את עצמנו – עמוד לדוגמא שישלח אליכם בנוסף לשיחת טלפון (לינק).
סיבה חמישית לביצוע הדברה בחולון אצלנו מגיעה מהלקוחות שאוהבים אותנו!
המקצועיות שלנו. אנו מבצעים הדברות בחולון לתיקנים (כן, כולל תיקן גרמני – וגם עליו נותנים אחריות), הדברה לנמלים, הדברה למכרסמים, הדברה לפשפש המיטה, הדברה לצרעות, הדברה לפרעושים, הדברה לקרציות ועוד.
סיבה שביעית לביצוע הדברה בחולון עם מזיקיס היא הרישיון.
בעקבות חוק המדבירים החדש שחוקק ב 2016 כל מדביר צריך להחזיק באמתחתו רישיון הדברה בתוקף.
מדביר שאינו מחזיק ברישיון כזה עובר על החוק, ומי הנפגע העיקרי? אתם! שימו לב ובקשו לראות את תעודת המדביר.
מעוניינים לבצע הדברת ג’וקים בחולון ולא יודעים אם מדובר בגרמני או אמריקאי?
ישנם יותר מ- 4500 מינים של תיקנים בעולם אבל אצלנו נפוצים בעיקר 2 זנים. התיקן האמריקאי והתיקן הגרמני, אנחנו יודעים, זה נשמע המון וייתכן שאתם מרגישים תחושה קלה של גועל כעת, אבל זכרו עיקר הזנים הנפוצים בארץ הם סך הכל 2. התיקן האמריקאי (הגדול והכהה) והתיקן הגרמני (הקטן והבהיר).
לג’וקים יש גוף שטוח ורחב עם מחושים ורגליים ארוכות. בכל אחת מששת רגליו של התיקן יש סנסורים שעירים. לתיקנים הבוגרים ישנם כנפיים מקופלות על גבם וכמו שאתם כבר יודעים אם קראתם כתבות אחרות התיקן האמריקאי יודע להשתמש בהם ויכול להגיע אליכם לסלון דרך חלון ביתכם בתעופה ואילו את הגרמני הכנפיים משמשות ליופי בלבד. רוב הג’וקים שתראו יהיו בגוון חום כהה (אמריקאי) או חום בהיר (גרמני). אורכם יהיה בין 2.5-5 ס”מ לאמריקאי ו 1.5 ס”מ בממוצע לגרמני.
דבר נוסף שמבדיל בין ג’וק לג’וק הוא הגב שלהם והסימנים עליו. אם נתקלת בתיקן בביתך, הבט לו על הגב לרגע, רוב הסיכויים כמו שאמרנו שהוא יהיה אמריקאי (גדול) או גרמני (קטן) – אם זכית בשניהם שים לב שהסימנים על גבם שונים, בעוד לגרמני יש 2 פסים ברוחב הגב לאמריקאי יש פס אחד מעוקל על גבו.
בריף קצר על צמד התיקנים הנפוצים בארץ:
התיקן האמריקאי:
התיקן הנפוץ ביותר בישראל, מגיע ברוב המקרים מבורות הביוב, נקודות הניקוז בביתכם ודרך חריצים בקירות וחלונות ביתכם (לפעמים גם אם יש לכם רשתות על החלונות). הם יכולים לשרוד עד שנתיים, הם ארוכים, גדולים ומכונים לעיתים ג’וקי תמר (בשל הדמיון שלהם לתמר)
אורך: 2.5-5 ס”מ. צבע: חום כהה. מאפיינים מבדילים: גודלם, פס מעוקל על גבם. נמצאים ב-: בורוות הביוב, מקומות חמים ולחים, בארון מתחת לכיור, מאחורי ה”צוקל” במטבח, חדרי כביסה, מקלטים. תעופה: יודעים לעוף מצויין. חומר הדברה מועדף: בנגיעות קלה דרקר, בנגיעות קשה יותר דרקר בשילוב ג’לים ומלכודות.
התיקן הגרמני:
התיקן הגרמני נפוץ הרבה יותר במסעדות, חדרי אוכל ומקומות שמקבלים סחורה באופן שוטף בקרטונים (מועברים מאדם לאדם). הם עמידים הרבה יותר מתיקן אמריקאי ולכן דורשים חומרים שונים והתייחסות שונה בטיפול בהם. הם יודעים להתחבא מצויין לכן אם ראיתם אחד קרוב לוודאי שיש הרבה יותר ויש לטפל במיידי. כל תיק ביצים של תיקן גרמני יכול להכיל בין 20-40 תיקנים חדשים ובניגוד לכל הסוגים האחרים, נקבת התיקן הגרמני סוחבת איתה על תיק הביצים עד רגע לפני שהם בוקעים. הם ישתלטו לכם על המטבח אם לא תשימו לב בזמן, הם יסתתרו בתוך מכשירי החשמל, בשעון המיקרו, במכשירי ברי המים, מאחורי המקרר, בתוך הגומי של דלת המקרר, בשקעי החשמל ועוד.
אורך: 1 – 2.5 ס”מ. צבע: חום בהיר. מאפיינים מבדילים: קטנים ובהירים, מסתתרים בעיקר במכשירי החשמל במטבח. נמצאים ב-: כל מכשירי החשמל במטבח עם אהדה מיוחדת לברי מים. בנגיעות קשה מגיעים גם למקלחת, למכונות הכביסה, מייבשים וכו’. תעופה: הכנפיים משמשות אותם ליופי בלבד. חומר הדברה מועדף: דיפטרון בשילוב עם ג’ל לתיקן גרמני ומלכודות.
מה המחיר להדברת ג'וקים ונמלים בחולון?
מחיר הדברת ג’וקים ונמלים הינו החל מ- 200 ש”ח לדירת סטודיו ריקה, מחיר דירת 2 חדרים למשל הינו 250. אחריות ניתנת שנה לג’וקים וחצי שנה לנמלים והמחיר עולה מעט ככל שמספר החדרים עולה.
מה מחיר הדברת פרעושים בחולון?
מחיר הדברת פרעושים הינו החל מ- 250 ש”ח וניתנת אחריות של חצי שנה לפרעושים! חומר ההדברה מכיל חומר גם נגד הבוגרים וגם נגד הביצים (IGR)
מה מחיר הדברת חולדות לכידת חולדות בחולון?
מחיר הדברת חולדות לדירה בתל אביב הינו כ- 400 ש”ח עם שלושה חודשי אחריות. בהדברת חולדות משתמשים ברוב המקרים במלכודות קפיץ וברעלים בתוך תיבות האכלה.
לאחר הריסוס, לכמה זמן צריך לצאת מהבית?
יש לצאת לשעה מהדירה לאחר ההדברה. במזיקיס אנו ממליצים לבעלי חיים, נשים בהריון ותינוקות לחזור רק לאחר כ – 6 שעות מתום הריסוס (better safe than sorry).
כיצד יש להכין את הבית בטרם ההדברה בכפר סבא מתבצעת?
בהדברת ג’וקים ונמלים – יש להרחיק חפצים מהקיר כמה ס”מ, לפנות את השיש במטבח ואת הארון מתחת לכיור ובאמבטיה להוציא את מגבות הפנים ומברשות השיניים.
בהדברת פרעושים בתל אביב יש להרים הכל מהקרקע ובנוסף להרחיק חפצים מהקירות כמה ס”מ.
האם הדברת בניין בחולון תמנע מג'וקים להכנס לדירתי?
בגדול, לא. ג’וקים אמנם חיים במערכות הביוב אך קחו בחשבון שתיקנים יכולים להגיע אליכם גם בתעופה וגם עם ריהוט מהרחוב, מזרונים, בסיסי מיטה וכו’
אני רוצה להזמין הדברה היום, יש אפשרות?
ברוב המקרים כן, תלוי כמובן בשעות. במזיקיס הלוז שלנו פתוח לרווחה עבורכם ואתם מוזמנים לראות את הלו”ז במערכת שלנו (לינק)
כיצד אפשר לקבל הנחה להדברה?
אם תזמינו דרך מערכת ה – ONLINE שלנו, תקבלו הנחה במעמד התשלום. זה פשוט וקל – הזמנת הדברה בכמה לחיצות (לינק)
הדברת פרעושים בחולון
הרגלי הפרעושים:
פרעושים הם בראש ובראשונה טפילים. הכוונה שהם חיים על גוף של חיות אחרות. כתוצאה מכך זקוקות לדם שלהן על מנת לייצר ביצים. פרעושים בדרך כלל מוצצים דם מהקורבן ומטילים ביצים עליה כשהן ישנות.
לכן שימו לב – אזורי המנוחה של בעלי החיים (כגון מלונה לכלב או הפינה הקבועה שלו או של החתול) יהיו רווים בפרעושים – בטח יותר מבמקומות אחרים.
בבניינים בדרך כלל הכל מתחיל מחתולה אחת שהחליטה להמליט – בזמן שהיא ממליטה ובעיקר נחה במקום מסוים זמן רב, הפרעושים מזהים זאת ומחליטים לתקוף אותה ולהתחיל להתרבות עליה ולידה. כאשר אנחנו עוברים ברחבת הבניין – המון פעמים אנו נעקצים ובנוסף עלולים להביא איתנו את הפרעושים לדירה. לכן אם אין לכם בעלי חיים ונעקצתם ברחבת הבניין – הדרך הטובה ביותר מלבד לנער את המכנסיים בכניסה לבניין היא להדביר את הבניין מפרעושים!
יש לכם בעלי חיים? אתם עלולים למצוא את עצמכם במצב הזה. הכלב או החתול מטייל בחוץ ונכנס פנימה מבלי לחשוב אם הוא מכניס פרעושים אליכם הביתה או לא.
הדברה היא לא חזות הכל
יש לכם בעל חיים ואתם חפצים בהדברת פרעושים? מצויין. בנוסף להדברה הפרעושים בדירה תאלצו לטפל בבעל החיים שלכם עם תכשירים נגד פרעושים. הסיבה פשוטה -בעיקר כדי לא להדביק חזרה את הבית.
הדברת פרעושים – כיצד מבוצע ריסוס לפרעושים?
ריסוס לפרעושים מתבצע בכל חלל הבית. ממש על כל המרצפות.
בניגוד גמור להדברת ג’וקים ונמלים ששם מרססים רק את הפאנלים, בהדברת פרעושים מרססים ממש את כל הבית, כל מרצפת ומרצפת.
למה הדברת פרעושים מתבצעת בצורה הזאת?
בגלל שהטבע של הפרעושים הוא לקחת מאיתנו או מבעל החיים דם ולאחר מכן לנשור לקרקע. לאחר הריסוס מומלץ לא לשטוף במשך יומיים את הרצפה ולא ללכת יחפים במשך יומיים.
זמן הכניסה חזרה לדירה לאחר הריסוס הוא כשעה. עבור תינוקות ונשים בהריון ההמלצה של מזיקיס היא 6 שעות. עבור כלבים וחתולים ההמלצה היא בין 6-12 שעות תלוי בסוג בע”ח.
ובעיקר – מה המטרה שלנו?
אנחנו לא חברת הדברה – אנחנו חברה שהופכת לקוחות למרוצים (ועל הדרך פותרת להם את בעיית המזיקים).